Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomterelések lesznek az Videoton - Újpest mérkőzés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 20.

ImageNovember 21-én, 17.30 órai kezdettel kerül sor a Sóstói Stadionban a Videoton FC – Újpest NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzésre. A meccset az illetékes bizottság javaslata alapján kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítették. A várhatóan magas nézőszám és járműforgalom miatt, a stadion környékén forgalomterelésre, esetenként teljes útzárásra kell számítani.

Tovább...
 
Suzuki borult az úrhidai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 19.

ImageÁrokba borult személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett szóvivőtől megtudtuk, hogy Székesfehérvár és az úrhidai elágazó között egy Suzuki Swift az út menti vízelvezető árokba hajtott, ahol átfordult a tetején, majd a kerekein állt meg. Az autóban a sofőr mögött ülő idős nőt a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból. A Suzuki vezetőjét és a hátul gyermekülésben ülő gyereket a mentők szintén kórházba szállították.

Tovább...
 
Kirabolta hajléktalan társát, őrizetbe vették Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 11.

ImageA dunaújvárosi rendőrök még késő este elfogták azt a 47 éves hajléktalan férfit, aki tegnap este kirabolt egy másik hajléktalant. Mint az a nyomozás elsődleges adatai alapján kiderült, az elkövető azt akarta megtorolni, hogy a későbbi sértett nem adott neki cigarettát. A támadót a rendőrök őrizetbe vették.

Tovább...
 
Pincéből került elő az eltűnt férfi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 10.

Október elseje óta eltűntként keresték azt a 40 éves férfit, akinek holttestét most háza pincéjében találtak meg a rendőrök. A megállapítás szerint a férfi erőszakos halált halt. A bűncselekménnyel a férfi testvérét és annak barátnőjét gyanúsítja a rendőrség…

Tovább...
 
Összeütközött két autó az Aszalvölgyi útnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 09.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Szent Flórián körúton, az Aszalvölgyi út kereszteződésében egy Ford Mondeo és egy Renault Mégane ütközött. A Fordot vezető férfit a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A sofőrt és utasát a mentők kórházba szállították. A Renault-t vezető idős férfinak nem esett baja.

Tovább...
 
Őrizetben a dunaújvárosi pincefeltörők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 09.

ImageElfogták a dunaújvárosi rendőrök azt a három dunaújvárosi férfit, akiket mintegy hatvan dunaújvárosi pincefeltöréssel gyanúsítanak. A trió egyik tagja jelenleg már börtönbüntetését tölti, a másikat tegnap helyezte előzetes letartóztatásba a Székesfehérvári Városi Bíróság. Harmadik társuk szabadlábon védekezik.

Tovább...
 
Küszöbérték felett a szállópor koncentráció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 04.

ImageA Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség Levelgőtisztaság-védelmi Vizsgálólaboratóriumának adatai alapján a szállópor koncentrációja Székesfehérváron elérte a jogszabályban megjelölt tájékoztatási küszöbértéket (75 ug/m3).

Tovább...
 
Vérüket adták a fejér megyei rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 04.

ImageÖsszesen közel negyven liter vért adtak, így képletesen 264 ember életét mentik meg ezzel a fejér megyei rendőrök, akik részt vettek a mai napra szervezett rendőrségi véradáson. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság már nem először rendezett véradást a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetével, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat Székesfehérvári Intézetével közösen. A rendőrségi véradás így kezd hagyománnyá válni a főkapitányságon dolgozó kollégák körében.

Tovább...
 
Szemtanúkat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 03.

ImageHantos külterületén, a 6228-as számú út 26+800 km szelvényében könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt október 25-én 07 óra 25 perckor. A baleset körülményeinek tisztázásához szemtanúk jelentkezését várja az eljárást lefolytató Sárbogárdi Rendőrkapitányság.

Tovább...
 
SUZUKI ÉS BMW ÜTKÖZÖTT A 81-ES FŐÚTON Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 02.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat november 1-jén, hétfőn reggel. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a 81-es főúton, a sörédi bekötőnél egy osztrák rendszámú BMW X5-ös terepjáró és egy Suzuki Swift személygépkocsi ütközött. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
Bűnmegelőzési ajánlások a Halottak Napjára Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 01.

ImageA megemlékezés időszakában várhatóan nagy számban kelnek útra az emberek, hogy leróják kegyeletüket a temetőkben. A Rendőrség kiemelt fontosságú feladatának tartja, hogy a megnövekedett forgalom miatti kellemetlenségeket enyhítse, illetőleg a lehetőségeihez mérten mérsékelje a nagy tömeggel járó helyzetek balesetveszélyét, valamint megelőzze az események nyugalmát megzavaró bűncselekmények elkövetését.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1497 - 1507 / 2094